hello cruel world

i rarely watched korean drama, but when i do, i can really get annoyed by how the story goes, and how long will it took to just watch the next episodes.

so i watched BIG. ceritanya sendiri udah bagus sih tanpa si Gong Yoo ini pindah soul sama Won Ho, tapi yaa terserahlah yang buat, cerita fiksi begini emang cuma dapet di cerita-cerita drama korea. yang bikin sebelnya itu, episode 12 kemaren udah banget ditinggal dengan rasa cukup penasaran sama episode selanjutnya, eh sekarang malah PENASARAN LIKE HELL tentang episode selanjutnya. kenapa gitu harus di cut bagian Yoon Jae masih Kyung Joon apa udah balik lagi jadi Yoon Jae? i feel like dying.

padahal maksud hati sih nonton film itu buat menenangkan hati yang beneran dag dig dug gara-gara sidang besok (ok, maksudnya H-6 jam 15 menit lagi). hah tapi terserahlah semoga aja besok cepe selesai sidangnya dan beneran gak cuma kena ampas omelannya doang. in mean time i’ll use my iPod to the point it get mad and shuffling songs that i hate or even shuffling rock songs.

yes, my iPod have feelings too.

till then, let The Force be with me tomorrow.

XOXO

This entry was published on July 19, 2012 at 12:46 AM and is filed under Uncategorized. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: